R & D Tim

Struktur tim:

Puseur R & D diwangun ku desain Pantun, mékanis, éléktronik, software, nguji sarta manajemén proyék.

1. Tim desain fashion anu husus dina rarancang gaya pakean jeung pembuatan sampel nurutkeun pamundut konsumén 'atawa ngembangkeun diri.

2.The tim mékanis anu husus dina nyiptakeun 3D jeung desain kapang. 

3. tim éléktronik anu husus dina sirkuit digital, LF circuit jieunan, HF (RF) circuit sarta kakuatan design circuit éléktronik.
4. Tim software anu husus dina firmware MCU / DSP study, aplikasi PC, mutuskeun aplikasi tur ios / desain aplikasi Android.
5. Tim nguji ieu husus dina nguji lengkep pikeun mastikeun rarancang sampurna.
6. Tim PM ieu husus dina Tamsyah, alat eta, expense / ongkos na waktos manajemén pikeun mastikeun sakabeh proyék nu bisa réngsé timely jeung éfisién.

Tim Anggota:

Utamana difokuskeun Sunda bebas & D, supplemented ku produksi, learning jeung panalungtikan. Ampir 100 insinyur loba diajar ogé sarta ngalaman, gelar sarjana muda atawa luhur téh leuwih ti 70%. Jurusan nutupan desain fashion, komunikasi éléktronik, téhnologi radio, komputer, rékayasa software, desain mékanis, desain kapang, élmu optik, jsb

members

Gaw na Instrumén:

Puseur R & D boga 520 kantor méter pasagi sarta lab. Tempat gawé téh saé na dilengkepan barang dihandap:
1. lab optik, Pandéglang éléktronik, Pandéglang kualitas, Pandéglang klinis, Pandéglang lingkungan, darkroom, Pandéglang kimiawi jeung EMI lab shielding.
2. platform design Mechanical ngawengku, Pro / E (Creo), UG na Otomatis CAD
3. instrumen nguji Electronic ngawengku: speed oscilloscope tinggi, generator sinyal, kakuatan méteran, spéktrum analyzer, kotak cahaya, méteran lampu DC supplier kakuatan, inverter AC kakuatan supplier, sinyal GPS repeater, WiFi simulasi platform na mesin SMT.
4. Software instrumen design ngawengku: 32bit, 16bit, 8bit MCU dewan rékayasa na DSP dewan rékayasa.
5. R & sistem manajemen D.

 workplace

Hak inteléktual:

Urang difokuskeun akumulasi intelektual. Saacan usum 2nd of 2018, urang diala 18 patén-patén penemuan, 28 utiliti modél patén-patén na 4 patén-patén penampilan, dilakonan 2 panalungtikan proyék sains jeung elmu & teknologi division tina Dongguan na division perusahaan leutik / sedeng tina Dongguan. Di sisi sejen, urang kudu loba patén-patén penemuan anyar sejen tur patén-patén modél utiliti pending.

 1527652174242771

Manajemén Tim:

Alatan produk R & D karya mangrupakeun karya kompleks, sarta jalma aktipitas R & D kudu husus dina realm nu tangtu, urang R & D manajemén geus maké alokasi tanaga matrix, tangtukeun unggal staf proyék kalawan susunan horizontal sarta tangtukeun bakat nangtung dina subjék tangtu kalawan susunan nangtung . 

Dina manajemen proyek horizontal, kami geus ditugaskeun hiji anu geus wawuh jeung struktur produk jeung kinerja, kitu ogé alus di alokasi jeung koordinasi daya. Éta téh lolobana ngalaman ahli téhnologi atawa ahli manajemen senior. 

Dina manajemen proyek nangtung, urang nganggo salah saha akrab jeung pangaweruh produk, sains sarta rékayasa pangabisa pamikiran rigorous sarta prosés produksi. Kalobaannana mangrupakeun insinyur alus teuing.