jasa

javascript:;

Tentang Kami

  • 1
  • 2
  • 3
tentang Kami

WORKING SINCE 2006

Southern Maung Bandung Wearable Téhnologi Co., Ltd  was joint founded in 2014 by an intelligent team of years of experience in clothing R&D and the core team of South Star Electronics—One of the most famous high-tech enterprises in Guangdong. We are an innovative company which committed to providing solusi hiji-eureun pikeun pakean pinter  pikeun merek pakean domestik jeung luar nagri. kami ngahususkeun dina panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung jualan produk maké pinter pakean pinter dumasar. Produk utama urang kaasup  dipanaskeun Busana, Air Conditioned Busana, Produk Kamanusaan sarta Studi Sehat, Smart acceccory , jsb Urang ogé boga kami sorangan Smart Busana Brand- ELEHEAT

aplikasi

pakean aplikasi-dipanaskeun
pakean aplikasi-dipanaskeun
Aplikasi-Air-conditioned Busana
Aplikasi-Air-conditioned Busana
Aplikasi-FIR dipanaskeun Terapi
Aplikasi-FIR dipanaskeun Terapi

Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kuring lamun anjeun mibanda patalékan.

contuct photo