jasa

javascript:;

Tentang Kami

  • Smart Heating Down Vest
  • factory building
  • Sales Department
  • 2
  • 3
tentang Kami

Gawé SEJAK 2006

Southern Maung Bandung Wearable Téhnologi Co., Ltd  didirikan di taun 2014 ku tim calakan taun pangalaman dina pakean R&D sareng tim inti South Star Electronics-Salah sahiji perusahaan téknologi luhur paling terkenal di Guangdong. Kami mangrupikeun perusahaan inovatif anu komitmen pikeun nyayogikeun  solusi hiji-eureun pikeun pakean pinter  pikeun merek pakean domestik jeung luar nagri. kami ngahususkeun dina panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung jualan produk maké pinter pakean pinter dumasar. Produk utama urang kaasup  dipanaskeun Busana, Air Conditioned Busana, Produk Kamanusaan sarta Studi Sehat, Smart acceccory , jsb Urang ogé boga kami sorangan Smart Busana Brand- ELEHEAT

aplikasi

papakéan
papakéan
Cool Clothing
Cool Clothing
Smart-accessory
Smart-accessory
SMART ACCESSORY
SMART ACCESSORY
SMART ACCESSORY
SMART ACCESSORY
SMART ACCESSORY
SMART ACCESSORY

Please contact us if you have any questions.

poto contuct