jasa

  • OEM

    OEM

    Upami anjeun gaduh mérek kalayan kamampuan R&D sareng saluran penjualan
  • ODM

    ODM

    Upami anjeun gaduh mérek kalayan saluran penjualan
  • sebaran

    sebaran

    Upami anjeun gaduh saluran penjualan pikeun produk kami
  • Grup nyieun husus

    Grup nyieun husus

    Mun anjeun Lembaga Pamaréntahan, Lembaga Public, Organisasi Sosial, usaha, jeung sajabana
javascript:;

Tentang Kami

  • 1
  • 2
  • 3
tentang Kami

Gawé SEJAK 2006

Southern Maung Bandung Wearable Téhnologi Co., Ltd  didirikan di taun 2014 ku tim calakan taun pangalaman dina pakean R&D sareng tim inti South Star Electronics-Salah sahiji perusahaan téknologi luhur paling terkenal di Guangdong. Kami mangrupikeun perusahaan inovatif anu komitmen pikeun nyayogikeun  solusi hiji-eureun pikeun pakean pinter  pikeun merek pakean domestik jeung luar nagri. kami ngahususkeun dina panalungtikan, ngembangkeun, produksi jeung jualan produk maké pinter pakean pinter dumasar. Produk utama urang kaasup  dipanaskeun Busana, Air Conditioned Busana, Produk Kamanusaan sarta Studi Sehat, Smart acceccory , jsb Urang ogé boga kami sorangan Smart Busana Brand- ELEHEAT

aplikasi

pakean aplikasi-dipanaskeun
pakean aplikasi-dipanaskeun
Aplikasi-Air-conditioned Busana
Aplikasi-Air-conditioned Busana
Aplikasi-FIR dipanaskeun Terapi
Aplikasi-FIR dipanaskeun Terapi

Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kuring lamun anjeun mibanda patalékan.

poto contuct