Industry News

 • Black technology intelligent heating jacket, the combination of fashion and technology, you can say it is just a few degrees!

  Black technology intelligent heating jacket, the combination of fashion and technology, you can say it is just a few degrees!

  Winter is here, and as the weather gets colder, many people are afraid to go out. There are also many people who feel that the clothes they wear in the winter are too bloated, and worry that they are not pretty when they go out. In fact, you don’t have to worry about these factors, because ...
  Lexo më shumë
 • A është jeleku i nxehtë i dëmshëm për shëndetin?

  A është jeleku i nxehtë i dëmshëm për shëndetin?

  Dimri po vjen. Dua të blej një jelek të nxehtë. A është e dëmshme për shëndetin tim? Për shkak se nuk kanë njohuri për krijimin e ri, njerëzit instinktivisht do të dyshojnë ose mosbesojnë tek ata. Edhe pse jeleku elektrik i ngrohur nuk është një krijim i ri, është një gjë e re për njerëzit që nuk kanë rënë kurrë në kontakt me ...
  Lexo më shumë
 • Për djemtë nga ditët e ftohta të dimrit: Tregoj një sekret, Një pantallonë e ndezur vlen pesë Johns të gjatë! Kohët e fundit, lajmi se "bagazhet e djalit Shandong ishin mbushur nga pantallonat e nënës së tij është 10 kg mbipeshë" është kërkuar me zjarr. Në kthimin e tij nga pushimet, ai zbuloi se valixhet e tij ...
  Lexo më shumë
 • Veshjet me nxehtësi elektrike janë një lloj veshjesh që mund të gjenerojnë nxehtësi dhe nxehtësi në mënyrë aktive. Parimi i tij është të lidhë furnizimin me energji elektrike, pajisjen e kontrollit të temperaturës, pajisjen e mbrojtjes së sigurisë dhe elementin e ngrohjes përmes telave për të formuar një qark dhe të përdorë furnizimin me energji për të kontrolluar ngrohjen elektrike ...
  Lexo më shumë
 • Pse të zgjidhni Eleheat për prodhuesin e jastëkut të ngrohjes?

  Pse të zgjidhni Eleheat për prodhuesin e jastëkut të ngrohjes?

  Moti ngadalë kthehet në të ftohtë, markat kryesore të veshjeve tashmë kanë lansuar veshje të reja të vjeshtës dhe dimrit. Në këtë kohë, është sezoni i nxehtë për jastëkun e ngrohjes. Sidoqoftë, ka kaq shumë prodhues të ngrohësve në këtë industri, pse të zgjidhni Southern Sparkle Wearable Technology Co, Ltd? 1 ....
  Lexo më shumë
 • Veshje të zgjuara, duhet t'i kushtojnë vëmendje dizajnit të sigurisë së veshjeve

  Veshje të zgjuara, duhet t'i kushtojnë vëmendje dizajnit të sigurisë së veshjeve

  Veshja është thelbësore për të gjithë. Veshja është bërë lëkura e dytë e trupit të njeriut që nga fillimi për zbukurimin dhe mbrojtjen. Siguria e veshjeve kërkon vëmendje. Dizajni i sigurisë së veshjeve është një nga drejtimet e zhvillimit të teorisë moderne të modelit të modës. Zhvillimi i ...
  Lexo më shumë
 • Jastëk ngrohje, Bëni lumturinë tuaj brenda mundësive

  Jastëk ngrohje, Bëni lumturinë tuaj brenda mundësive

  Jastëku i ngrohjes përdoret kryesisht si një element ngrohës në veshjet e ngrohjes inteligjente tani. Përveç kësaj, për shkak të butësisë dhe përpunueshmërisë, jastëku i ngrohjes mund të përdoret gjithashtu në produkte shtëpiake, produkte fizioterapie dhe të tjerët. Për sa kohë që dizajni është i arsyeshëm, gjithçka është e mundur. Kur nxehtësia ...
  Lexo më shumë
 • Çfarë është veshje zgjuar

  Çfarë është veshje zgjuar

  Çfarë është veshja e zgjuar? Në ditët e sotme, është epoka e inteligjencës. Telefonat e mençur, shtëpia e mençur, veturat e mençura, arsimi inteligjent kanë depërtuar në jetën tonë, dhe veshja e zgjuar është gjithashtu një eksplorim i epokës inteligjente. Pra, çfarë është veshja e zgjuar? Veshje e zgjuar është o kombinim ...
  Lexo më shumë
 • Në gjysmën e parë të vitit, vlera e shtuar e industrisë së tekstileve të parandalimit të epidemisë u rrit me 57.8%

  Në gjysmën e parë të vitit, vlera e shtuar e industrisë së tekstileve të parandalimit të epidemisë u rrit me 57.8%

  Nga janari deri në qershor, vlera e shtuar industriale e ndërmarrjeve mbi madhësinë e caktuar në industrinë e tekstilit të Kinës u ul me 6.7% nga viti në vit, duke u ngushtuar me 9.8 pikë përqindje krahasuar me tremujorin e parë. Industria industriale e prodhimit të tekstilit u nxit nga rritja e kur ...
  Lexo më shumë
 • Reporteri zbulon zgjidhjen 'sekrete' të ajrit për problemin e punës duke lënë shikuesit të habitur

  Reporteri zbulon zgjidhjen 'sekrete' të ajrit për problemin e punës duke lënë shikuesit të habitur

  Një reporter i Channel 10 ka lënë shikuesit të gobsmacked pasi zbuluan detajet e fshehura në kryqin e saj të drejtpërdrejtë që askush nuk e vuri re. Një reporter TV Australian ka zbuluar mënyrën "sekrete" me të cilën ajo adreson një problem të madh pune. Gazetarja e Channel 10, Kristina Costalos ndau një video në TikTok duke diskutuar për cha ...
  Lexo më shumë
 • COO i armaturës së ngrohtë Gregory Thomas mbyll marrëveshjen shumë-milionëshe dollarësh me fytyrën në veri të Kalifornisë

  COO i armaturës së ngrohtë Gregory Thomas mbyll marrëveshjen shumë-milionëshe dollarësh me fytyrën në veri të Kalifornisë

  27 korrik, 2020 Greg Thomas, Zyrtari Kryesor i Operacionit të Heat Armor ka arritur një marrëveshje të thyer me Kaliforninë me qendër në The North Face. Nxehtësia e ngrohur është një linjë veshjesh me bazë Kolorado që është e specializuar në veshje të nxehta luksoze dhe sportive të orientuara. Nëse jeni kamper, skiator, jetoni në të ftohtë c ...
  Lexo më shumë
 • Këshilla se si të rrihet nxehtësia

  Këshilla se si të rrihet nxehtësia

  Njerëzit vuajnë shumë në ditët e qenve, këtu janë disa këshilla që ju të përgatiteni për nxehtësi ekstreme: o Shmangni aktivitetin e guximshëm. Mos u mundoni të bëni shumë në një ditë të nxehtë. o Pini shumë ujë; edhe nëse nuk ndjeheni të etur. Shmangni pijet alkoolike dhe lëngjet e larta në sheqer ose kafeinë. Nëse mjeku juaj ...
  Lexo më shumë