Company Kultura

未标题-1_01
Eleheat Company Kultura

Kultura Company është jeta e një kompanie dhe kjo përcakton se kush jemi, çfarë bëjmë dhe se si ne bëjmë. Gjatë zhvillimit të shumë viteve, Eleheat ka vet kulturën e saj të kompanisë.

Vizioni yne

Për të krijuar jetese të re për popullin nëpërmjet teknologjisë sonë!

Misionet tona

Për të qenë të R & D-ortiented

Për të siguruar një mjedis të madh të punës dhe të trajtojnë njëri-tjetrin me respekt dhe dinjitet

Për të vazhdimisht të krijuar vlerën e aksionarëve, duke gjeneruar të kthimit

Për të forcuar markë Eleheat dhe për të krijuar marrëdhënie të qëndrueshme me konsumatorët

Our Values INNOVATION

Ne fuqimisht besojmë se Inovacioni është qendror për suksesin e biznesit tonë.

TEAM PUNA

Ne kemi marrë punën në ekip si 'Së bashku të gjithë, Arritja shumë'.

SIPËRMARRJES

The Dreamer eksploron ide, sipërmarrësi shkon përpara dhe e bën atë të ndodhë.

LOW COST PRODHUESI

Ne reperit veten kundër praktikave më të mira të industrisë.

STRATEGJIK ALLIANCE & PARTNERSHIP

Vetëm përmes marrëdhënieve reciprokisht të dobishme me klientët, furnizuesit dhe anëtarët e ekipit do të zhvillojë Eleheat për potencialin e tij të plotë.

A ORGANIZIMI LEARNING

Krijojë një mjedis për mësim individual dhe organizativ.

Njerëzit tanë

Në Eleheat, ne e kuptojmë se anëtarët tanë janë pasuria më e madhe. energjik, stafi ynë në largim punon në një mjedis mbështetës, ekipit të orientuar. Të bashkuar në makinë tonë për të arritur një qëllim të përbashkët-të të bërë kompaninë tonë të suksesshëm, ne punojmë me entuziazëm çdo ditë. Punonjësit tanë vijnë nga prejardhje të ndryshme dhe gjeografike, por ne ndajmë të njëjtën gjë: një ndjenjë e humorit, një qëndrim fun-loving dhe pasion për biznesin.