R & D Ekipit

Ekipi Struktura:

R & D Qendra është e përbërë nga dizajnit të modës, mekanike, elektronike, software, testimin dhe menaxhimin e projektit.

1. Ekipi i dizajnit të modës është e specializuar në dizajn stil veshje dhe duke e bërë kampion në përputhje me kërkesën e konsumatorëve ose zhvillimin e vetë.

2. Ekipi mekanike është e specializuar në krijimin 3D dhe design myk. 

3. Ekipi elektronike është e specializuar në qark dixhital, LF qark artificiale, HF (RF) qark dhe fuqia dizajn qark elektronik.
4. Ekipi software është e specializuar në firmware MCU / DSP ngulitur, aplikimi PC, t'i ndajnë aplikimit dhe iOS / Android dizajn aplikimit.
5. Ekipi testimi është e specializuar në testimin e detajuar për të siguruar dizajn të përsosur.
6. Ekipi PM është e specializuar në fuqisë punëtore, pajisjet, shpenzimet / kosto dhe kohë menaxhimin e për të siguruar të gjitha projekti mund të përfundojë në kohë dhe me efikasitet.

Anëtarët e ekipit:

Kryesisht përqëndrohet në R & D të pavarur, plotësohet nga prodhimi, mësim dhe hulumtim. Gati 100 inxhinierë të mirë arsimuar dhe me përvojë, Bachelor ose më lart është më shumë se 70%. Majors mbuluar dizajnit të modës, komunikimeve elektronike, teknologji radio, kompjutera, inxhinieri software, projektimit mekanik, dizajn myk, optika, etj

members

Punës dhe Instruments:

R & D Qendra ka 520 zyra metër katror dhe laborator. Vendi i punës është e bukur dhe të pajisur me pikat më poshtë:
1. laborator optik, laborator elektronik, e Cilësisë së Laboratorit, laborator klinik, laborator mjedisit, kayotic, laborator kimik dhe EMI mbrojtjen laborator.
2. platformë dizajn mekanike përfshin, Pro / E (Creo), UG dhe Auto CAD
3. instrument testimi Electronic përfshin: oshiloskop me shpejtësi të lartë, gjenerator sinjal, njehsor të energjisë, analyzer spektrit, kuti ndriçim, metër dritë, furnizuesit me energji elektrike DC, inverter AC furnizuesi me energji elektrike, GPS sinjal përsëritës, WIFI platformë simulim dhe makinë SMT.
4. Software instrument design përfshin: 32bit, 16bit, 8bit MCU bordi inxhinieri dhe bordit DSP inxhinieri.
5. R & D sistemit të menaxhimit.

 workplace

Pronë intelektuale:

Ne fokus në akumulimin e pronës intelektuale. Deri sezonin e 2-të në vitin 2018, kemi marrë 18 patentave shpikje, 28 e shërbimeve patentave model dhe 4 patentave pamjen, realizohet 2 hulumtimet e projektit shkencë me shkencë dhe teknologji për ndarjen e Dongguan dhe / mesme ndarjen e vogël e ndërmarrjeve të Dongguan. Në anën tjetër, ne kemi shumë të tjera të patentave të reja shpikje dhe patentat model të shërbimeve në pritje.

 1527652174242771

Menaxhimi I skuadres:

Për shkak të produktit R & D punë është një punë komplekse, si dhe personat e angazhuar në R & D duhet të specializuar në fushën e caktuar, R & D tonë të menaxhimit është duke përdorur ndarjen e personelit matricës, të specifikojë çdo stafin e projektit me marrëveshje horizontale dhe të përcaktojë talentin vertikale në subjekt të caktuar me marrëveshje vertikale . 

Në menaxhimin e horizontale të projektit, ne kemi caktuar atë që është i njohur me strukturën e produktit dhe të performancës, si dhe të mirë në shpërndarjen e burimeve dhe koordinimin. Ata janë me përvojë kryesisht ekspert të teknologjisë apo ekspert të lartë të menaxhimit. 

Në menaxhimin e vertikal të projektit, ne përdorim atë që është i njohur me njohuri të produktit, shkencë dhe inxhinieri rigoroz aftësinë e të menduarit dhe të procesit të prodhimit. Shumica e tyre janë inxhinier të shkëlqyera.