Sherbime

javascript:;

Rreth nesh

  • 1
  • 2
  • 3
rreth nesh

PUNA QIN NGA 2006

Southern Sparkle vishet Teknologjia Co, Ltd  u themelua në vitin 2014 nga një ekip inteligjent me përvojë shumëvjeçare në R&D veshje dhe ekipi kryesor i South Star Electronics - Një nga ndërmarrjet më të famshme të teknologjisë së lartë në Guangdong. Ne jemi një kompani inovative e cila angazhohet të ofrojë  zgjidhje të one-stop për veshje zgjuar  për markat e veshjeve vendas dhe të huaj. ne e specializuar në kërkimin shkencor, zhvillimin, prodhimin dhe shitjet e produkteve veshje zgjuar bazë zgjuar veshin. Produktet tona kryesore përfshijnë  ndezur veshje, veshje të ajrit të kondicionuar, të shëndetshëm Care Products, zgjuar acceccory , etj Ne gjithashtu kemi tona Veshje Smart-markë ELEHEAT

Aplikimet

veshje Aplikimi-ndezur
veshje Aplikimi-ndezur
Aplikimi-ajër të kondicionuar Clothing
Aplikimi-ajër të kondicionuar Clothing
Aplikimi-FIR ndezur Therapy
Aplikimi-FIR ndezur Therapy

Ju lutem mos ngurroni të më kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje.

foto me kusht