компанијата култура

未标题-1_01
Eleheat компанија култура

Компанијата култура е животот на една компанија и го дефинира кои сме, што правиме и како го правиме. Во текот на многу години развој, Eleheat има своја компанија култура.

нашата визија

Да се ​​создаде нов начин на живот за луѓето преку нашата технологија!

нашите мисии

Да се ​​биде R & D-ortiented

Да се ​​обезбеди одлична работна средина и да се однесуваат едни кон други со почит и достоинство

Доследно да се создаде вредност за акционерите со генерирање враќа

Да се ​​зајакне брендот Eleheat и да се создаде трајни односи со клиентите

Our Values INNOVATION

Ние цврсто веруваме дека иновацијата е од централно значење за успехот на нашиот бизнис.

ТИМСКА РАБОТА

Ние се тимска работа како "Сите заедно, да се постигне повеќе.

ПРЕТПРИЕМНИШТВО

Сонувач истражува идејата, претприемач оди напред и да го прави тоа да се случи.

МАЛ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ТРОШОЦИТЕ

Ние се репер во однос на индустрија, најдобрите практики.

Стратешки сојуз и ПАРТНЕРСТВО

Само преку заемно корисни односи со клиенти, добавувачи и членовите на тимот Eleheat ќе се развива за својот полн потенцијал.

A учење и организација

Се создаде средина за индивидуално и организациско учење.

нашите Луѓе

На Eleheat, ние разбираме дека нашите членови се најголема предност. Нашите енергичен, заминување кадар работи во поддржувачка, тим-ориентирани кон животната средина. Обединети во нашата желба да се постигне заедничка цел-да се направи нашата компанија успешно, ние работиме со ентузијазам секој ден. Нашите вработени доаѓаат од различни средини и континенти, но ние ја делиме истото: чувство за хумор, став забавно-љубовен и страст за бизнис.