услуги

javascript:;

за нас

  • 1
  • 2
  • 3
за нас

РАБОТА ОД 2006 ГОДИНА

Јужна Искра погоден за носене технологија копродукции, Ltd  е основана во 2014 година од интелигентен тим со долгогодишно искуство во R&D облека и основниот тим на South Star Electronics - едно од најпознатите високотехнолошки претпријатија во Гуангдонг. Ние сме иновативна компанија која се залага за обезбедување  еден-стоп решенија за паметни облека  за домашни и странски брендови на облека. Ние сме специјализирани во истражување, развој, производство и продажба на паметни облека базирани паметни носат производи. Нашите главни производи вклучуваат  Греење Облека, климатизирани облека, Здрава хигиена, Smart acceccory , итн Ние исто така имаме свој паметен Облека Brand- ELEHEAT

апликации

Апликација која се грее на облека
Апликација која се грее на облека
Пријава-Климатизирани Облека
Пријава-Климатизирани Облека
Пријава-FIR Греење терапија
Пријава-FIR Греење терапија

Ве молиме слободно да ме контактирате доколку имате било какви прашања.

фотографија