News Industry

  • Black technology intelligent heating jacket, the combination of fashion and technology, you can say it is just a few degrees!

    Black technology intelligent heating jacket, the combination of fashion and technology, you can say it is just a few degrees!

    Winter is here, and as the weather gets colder, many people are afraid to go out. There are also many people who feel that the clothes they wear in the winter are too bloated, and worry that they are not pretty when they go out. In fact, you don’t have to worry about these factors, because ...
    Waca liyane
  • Apa rompi digawe panas mbebayani kanggo kesehatan?

    Apa rompi digawe panas mbebayani kanggo kesehatan?

    Mangsa teka. Aku pengin tuku rompi digawe panas. Apa mbebayani kesehatanku? Amarga ora duwe ilmu babagan titah anyar, masarakat kanthi naluri bakal mangu-mangu utawa ora percaya. Sanajan rompi sing digawe panas listrik dudu ciptaan anyar, iku anyar kanggo wong sing durung nate kontak ...
    Waca liyane
  • Kanggo bocah-bocah saka musim salju sing adhem: Kandhani rahasia, Siji celana sing digawe panas regane limang joh! Bubar iki, kabar manawa "Barang-barang Shandong boy sing dikemas karo celonone ibune yaiku bobote 10 kg" wis akeh digoleki. Nalika kondur saka plancongan, dheweke nemokake ...
    Waca liyane
  • Klambi sing digawe panas listrik yaiku salah sawijining klambi sing bisa ngasilake panas lan panas kanthi aktif. Intine yaiku nyambungake catu daya, piranti kontrol suhu, piranti proteksi safety lan elemen pemanas liwat kabel kanggo mbentuk sirkuit, lan nggunakake catu daya kanggo ngontrol pemanasan listrik ...
    Waca liyane
  • Napa milih Eleheat kanggo pabrikan pemanasan?

    Napa milih Eleheat kanggo pabrikan pemanasan?

    Cuaca alon-alon dadi adhem, merek klambi utama wis ngluncurake sandhangan musim gugur lan mangsa anyar. Ing wektu iki, musim panas dadi panas banget. Nanging, ana akeh produsen pemanas ing industri iki, kenapa milih Southern Sparkle Wearable Technology Co., Ltd? 1 ....
    Waca liyane
  • Klambi sing cerdas, kudu nggatekake desain keamanan sandhangan

    Klambi sing cerdas, kudu nggatekake desain keamanan sandhangan

    Klambi iku penting kanggo kabeh wong. Klambi wis dadi kulit nomer loro awak manungsa wiwit wiwitan nganti kecantikan lan perlindungan. Keselamatan sandhangan kudu diwenehi perhatian. Desain busana aman minangka salah sawijining pituduh teori desain mode modern. Pangembangan ...
    Waca liyane
  • Pad pemanas, Gawe kabegjan sampeyan

    Pad pemanas, Gawe kabegjan sampeyan

    Pad pemanas umume digunakake minangka elemen pemanas ing klambi pemanas cerdas saiki. Kajaba iku, amarga alus lan gampang proses, pad pemanas uga bisa digunakake ing produk rumah tangga, produk fisioterapi lan liya-liyane. Sajrone desain cukup, kabeh bisa ditindakake. Nalika panase ...
    Waca liyane
  • Apa klambi pinter

    Apa klambi pinter

    Sandhangan pinter apa? Saiki, saiki jaman intelijen. Ponsel cerdas, omah cerdas, mobil cerdas, pendhidhikan cerdas wis mlebu ing urip kita, lan klambi cerdas uga dadi eksplorasi jaman cerdas. Dadi, apa klambi sing cerdas? Klambi cerdas yaiku kombinasi ...
    Waca liyane
  • Ing separo taun pisanan, nilai tambah industri tekstil pencegahan wutah saya tambah 57,8%

    Ing separo taun pisanan, nilai tambah industri tekstil pencegahan wutah saya tambah 57,8%

    Wiwit Januari nganti Juni, nilai perusahaan ditambahake perusahaan ing ndhuwur ukuran tekstil industri China mundhak 6,7% ing taun, dadi 9,8 nilai persentase dibandhingake karo waktu pertama. Industri produsen tekstil industri didorong mundhak dema ...
    Waca liyane
  • Wartawan mbabarake solusi rahasia 'rahasia' kanggo masalah supaya para pamirsa kaget

    Wartawan mbabarake solusi rahasia 'rahasia' kanggo masalah supaya para pamirsa kaget

    Wartawan Channel 10 wis nate nonton para pemirsa sawise ngumumake detail sing didhelikake ing salib langsung sing ora ana sing weruh. Wartawan TV Australia wis ngumumake cara "rahasia" dheweke ngatasi masalah kerja. Wartawan Channel 10 Kristina Costalos nuduhake video ing TikTok ngrembug babagan cha ...
    Waca liyane
  • COO Gregory Thomas Panas Pemanas Nutup Persetujuan Jilid Multi-Million Kanthi California adhedhasar Pasuryan Lor

    COO Gregory Thomas Panas Pemanas Nutup Persetujuan Jilid Multi-Million Kanthi California adhedhasar Pasuryan Lor

    27 Juli 2020 Greg Thomas, Ketua Operating Pemanas Armor wis ngganggu transaksi ing lapangan karo California Utara. Pemanas Armor minangka garis busana sing didhasarake ing Colorado sing duwe khusus babagan busana sing digawe panas lan olahraga. Yen sampeyan dadi kamper, skier, urip ing kadhemen ...
    Waca liyane
  • Tips kanggo ngalahake panas

    Tips kanggo ngalahake panas

    Wong nandhang sangsara ing dina asu, ing ngisor iki sawetara tips kanggo sampeyan nyiyapake kanggo panas sing nemen: o Ngindhari kegiatan sing angel. Aja nyoba kakehan babagan dina sing panas. o Ngombe banyu sing akeh; sanajan ora krasa ngelak. Aja nganti omben-omben lan omben-omben sing dhuwur saka gula utawa kafein. Yen dhokter ge ...
    Waca liyane