R & D Team

Struktur tim:
Pusat R & D dumadi saka desain Fashion, mechanical, elektronik, lunak, testing lan project management.
1. tim desain fashion wis specialized ing desain gaya busana lan nggawe sampel miturut request pelanggan 'utawa pembangunan poto.
2.The tim mechanical wis specialized ing nggawe 3D lan desain jamur. 
3. Ing tim elektronik specialized ing sirkuit digital, LF sirkuit Ponggawa, HF (RF) sirkuit lan daya desain sirkuit elektronik.
4. Tim lunak wis specialized ing perangkat kukuh MCU / DSP ditempelake, aplikasi PC, mesthekake aplikasi lan iOS / desain aplikasi Android.
5. Tim testing wis specialized ing testing rinci kanggo mesthekake desain sampurna.
6. tim PM wis specialized ing Cacahing anggota, piranti, beyo / biaya lan wektu Manajemen kanggo mesthekake kabeh proyèk bisa rampung pas wektune lan luwih irit.

Team Members:
Mainly focus on independent R&D, supplemented by production, learning and research. Nearly 100 well educated and experienced engineers, Bachelor degree or above is more than 70%. Majors cover fashion design, electronic communications, radio technology, computers, software engineering, mechanical design, mold design, optics, etc.

members

Papan lan Instruments:
Pusat R & D wis 520 kantor meter persegi lan Lab. Panggonan apa becik lan dilengkapi item ing ngisor iki:
1. Optical lab, electronic lab, quality lab, clinical lab, environment lab, darkroom, chemical lab and EMI shielding lab.
2. Mechanical design platform includes, Pro/E(Creo), UG and Auto CAD
3. Electronic testing instrument includes: high speed oscilloscope, signal generator, power meter, spectrum analyzer, lighting box, light meter, DC power supplier, inverter AC power supplier, GPS signal repeater, WIFI simulation platform and SMT machine.
4. Software design instrument includes: 32bit, 16bit, 8bit MCU engineering board and DSP engineering board.
5. R&D management system.

workplace

Intellectual Property:
We fokus ing klempakan intelektual. Nganti mangsa 2 2018, kita dijupuk 18 paten penemuan, 28 sarana model paten lan 4 paten katon, tuntas 2 riset project ilmu karo ilmu & teknologi divisi saka Dongguan lan divisi perusahaan cilik / medium of Dongguan. Ing sisih liyane, kita kudu akeh paten penemuan anyar liyane lan paten model sarana nunggu.

 1527652174242771

Manajemen tim:
Amarga produk R & D karya punika karya Komplek, lan wong melu R & D kudu specialized ing dunyo tartamtu, kita R & D Manajemen nggunakake persediaan personel matrik, nemtokake saben Staff project karo noto horisontal lan nemtokake talent vertikal ing subyek tartamtu karo noto vertikal .  Ing project management horisontal, kita wis diutus siji sing menowo karo struktur produk lan kinerja, uga apik ing persediaan lan sesambungan sumber. Kathahipun ngalami pakar teknologi utawa pakar Manajemen senior.  Ing project management vertikal, digunakake siji sing menowo karo kawruh produk, ilmu lan engineering kemampuan pikiran kaku lan proses produksi. Akèh wong sing engineer banget.